Miljørådgiver på Sjælland

Jordhåndtering

★★★★★

5 ud af 5 stjerner

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Eksperter i jord

Professionel jordhåndtering

Skal du have bortskaffet større mængder jord eksempelvis i forbindelse med et bygge- og anlægsprojekt? Hos KBJ Miljø foretager vi professionel jordhåndtering med alt hvad det indebærer.

Vi følger markedet og tilbyder i samarbejde med forskellige vognmænd at bortskaffe jorden fra din byggeplads. Derudover foretager vi jordprøver, jordanalyser, rensning af forurenet jord samtidigt med, at vi varetager dokumentationen og anmelder flytningen.

Du kan i et samarbejde med os være tryg ved, at du får bortskaffet din jord lovligt, effektivt og til en stærkt konkurrencedygtig pris.

Når vi hos KBJ Miljø bliver tilkaldt bygge og -anlægsprojekter, er det ofte for at fjerne overskydende jord.

Før jorden kan sendes videre i systemet, skal vi foretage jordprøver.

Ved udførelse af jordprøver anvises jorden til nærmeste jordmodtager. Dette giver oftest også den billigste løsning, når vognmandsydelserne bliver lagt oveni deponeringsomkostningern.

Professionel håndtering af jord

Vejen fra anlæg til modtager

For at kunne anmelde en jordflytning skal der foreligge forskellige dokumentationer mht. prøvefrekvens, analyseparametre, koncentrationsniveau og forureningstype.

Dokumentationen forudsætter i øvrigt et kendskab til dispositionsreglerne. Derudover er markedet for jordmodtagere i konstant forandring, og det kræver kendskab til markedet at finde den mest fordelagtige pris.

Med andre ord er det ikke altid helt ligetil at bortskaffe større mængder jord, og det kan give god mening at tage kontakt til en professionel.

Læs mindre Læs mere

KBJ Miljø kan hjælpe

Sagsbehandling

Sagsbehandlingen på et projekt afhænger af arealets historik og områdeklassificering.
Man kortlægger et areals mulige forurening ved at studere de aktiviteter der er sket på ejendommen.

Derved danner man sig som rådgiver et overblik over typisk forurenede aktiviteter som f.eks. olietanke, oplagspladser, olieudskillere, olie spild, kemikalie forbrug i produktionsprocesserne samt erfaringer for, hvad man tidligere gjorde ved affald.

Læs mindre Læs mere

Dit skræddersyede tilbud

Et skræddersyet tilbud

Når du kontakter KBJ Miljø ser vi nærmere på omstændighederne og sammensætter derefter et skræddersyet tilbud.

Afhængig af mængder og tilkørselsforhold vælges mellem forskellige lastbiler, sættevogne, bil med anhænger, 4- og 3 akslede biler både med og uden grab. Derudover følger vi markedet, så vi kan finde den helt rigtige modtager.

Vi tilbyder desuden at foretage en ’forklassificering’ af jorden på et tidligt tidspunkt, da dette som regel kan spare både tid og penge.

Vi arbejder på hele Sjælland, herunder i København, og vi står altid klar til at afgive et uforpligtende tilbud.

Tag endelig kontakt på tlf. 24 24 12 96 eller via mail [email protected] og hør nærmere om mulighederne for at bortskaffe din jord.

Læs mindre Læs mere