Miljørådgiver på Sjælland

Jordbørs

★★★★★

5 ud af 5 stjerner

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Eksperter i jord

Jordbørs

Hvis du står med et projekt, hvor der enten er mangel på eller overskud af jord, kan du med fordel benytte jordbørsen til at beskrive din jordbalance, det vil sige, om du har en over- eller underskudssituation.

Jordbørsen er et effektivt værktøj, der sikrer, at projekter med jordbehov matches med dem, der har jord til overs. Hos KBJ Miljø er vi eksperter i jordhåndtering og kan både modtage overskudsjord og levere jord til dit projekt.

Vi garanterer, at jorden behandles og genbruges på en miljømæssigt forsvarlig måde, hvilket gavner både miljøet og din projektøkonomi. Samarbejd med os for en optimal og bæredygtig løsning til din jordhåndtering.

Professionel håndtering af jord

Kontakt os for at få eller komme af med jord

Andet jordhåndtering

Et skræddersyet tilbud

Ønsker du yderligere information vedrørende jordbørsen, eller er du nysgerrig på hvad vi kan gøre for dig og din jordhåndtering – så tøv endelig ikke med at kontakte os i dag.

Du kan skrive til os via kontaktformularen her på siden eller via vores mail [email protected]. Ellers ring endelig til os på telefonnummer 24 24 12 96, for et uforpligtende tilbud.