Miljørådgiver på Sjælland

Jordanalyse

★★★★★

5 ud af 5 stjerner

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Eksperter i jord

Få foretaget jordanalyser hos KBJ Miljø

Hvis der er sandsynlighed for, at jorden er forurenet på den grund, hvor I vil bygge, så skal der foretages en jordanalyse.

Jordanalyser er efterhånden blevet en fast del af de fleste bygge- og anlægsprojekter, og der kan være mange forskellige grunde til at få foretaget en.

Skal I have foretaget en større jordflytning, er en jordanalyse afgørende for dokumentationen.
Hvis I derimod skal anlægge et bed eller plantemiljø, kan en jordanalyse give forståelse for det miljø, planterne skal trives i og kortlægge mulighederne for at forbedre miljøet.

Jordanalyser anvendes også ved børnehaver og legepladser for at undersøge, hvorvidt jorden er forurenet eller giftig, og flere private boligejere kan have glæde af en jordanalyser såfremt planterne i haven mistrives.

Efter jordprøven og jordanalysen er udført, skal den forurenede jord renses eller bortskaffes.

Læs mindre Læs mere

Professionel analyse af jord

Analyseparametre

Herunder fremgår de mest almindelige analyseparametre. Andre parametre kan selvfølgelig også forekomme aktuelle, og vi er meget fleksible og i stand til at imødekomme de fleste behov.
Læs mindre Læs mere

Jordanalyse på Sjælland

Vi kører på hele Sjælland

Vi kører på hele Sjælland, og vi kan hjælpe jer. Vi tilbyder gerne et uforpligtende tilbud.

Vi står naturligvis klar til at besvare alle spørgsmål om stort og småt. Tag endelig kontakt på tlf. 24 24 12 96 eller via mail [email protected] og hør nærmere om mulighederne i jordprøver og jordanalyser.